22 Ekim 2015 Perşembe

Evleneceksen Gel 22 Ekim 2015 Star TV izle

Evleneceksen Gel 22 Ekim Pazartesi Son bölüm izle HD SHOW TV canlı izle
STAR TV sevilen programı Evleneceksen Gel 22 Ekim var mı neden yayınlanmııyor. Evleneceksen Gel 22 Ekim yeni bölüm yayınlanma tarihi. Evleneceksen Gel 22 Ekim yeni bölüm tüyoları.

Bir izdivaç programı olan Evleneceksen Gel programı sayesinde evlenmek isteyenler aynı çatı altında toplanıyor. Kendilerine uygun eş adayları ile program esnasına bir araya gelen kişiler kendi kriterlerine uygun olan kişiler ile evlilik yolunda ilk adımı bu programda atıyorlar. Benzerlerinden çok farklı olan bu programa izleyici olarak da katılabilmek ve yorum yapabilmek de mümkün. Programda amaç, evlenmek isteyen ama hayalindeki eş adayını bulamayanları bir araya getirmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışan ekip birçok evliliğe de imza atmış bulunuyor. Bu program sayesinde medeni cesaret ve özgüvenleri olan kişiler mutlu yuvalara doğru yelken açıyorlar. Televizyondan izleyerek kendilerine uygun eş adaylarını görüp beğenip stüdyoda buluşma imkanı tanımakta olan bu program Türkiye’nin reyting rekorları kıran nadir programları arasında yerini alıyor.

Star TV ekranlarına evleneceksen gel 22 ekim bu sezon transfer olan ve gerçektende çok farklı bir formata sahip olan bir 'paravansız' izdivaç programı Evleneceksen Gel, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla en iyi şekilde yayın hayatına devam ediyor.İzleyiciler tarafından büyük bir fanatiklikle izlenilen bu izdivaç programında yaşanan olaylar gerçekten de hem komik hem de dramatik.Genellikle insanlar bu gelişen olayların kurgu olduğunu savunsa da program yetkilileri, kesinlikle bir kurgu olmadığını ve olayların kendiliğinden geliştiğini ifade ediyorlar.Bu zamana kadar gerçekten güzel bir izleyici kitlesine sahip olmayı başaran Evleneceksen Gel adlı izdivaç programı, birçok ismi dünya evine girdirmeyi başardı.
Evleneceksen Gel 22 Ekim yayın olacak mı ? Evleneceksen Gel yayın olmayacak mı ? Evleneceksen Gel yeni bölüm yok mu ? Evleneceksen Gel 22 Ekim var mı yok mu neden yayınlanmıyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com