22 Şubat 2016 Pazartesi

Hayatta Herşey Var Nuray Sayarı 22 şubat

Nur Viral Nuray Sayarı'yı Konuk Etti Beyaz tv'nin yaz ekranlarında bol tartışmalı sabah programı Hayatta Her Şey Var Nur Viral'in sunumuyla yayınlanıyor. Astrolojinin Kraliçesi Nuray Sayarı Amerika'dan döndü ve programa konuk oldu 12 burcu tek tek anlattı. 15 Şubat Pazartesi 2016 Programı Tekrarı -


Hayatta Herşey Var 22 şubat Nuray Sayarı


Nuray Sayarı bu hafta Hayatta Herşey Var programında haftalık burç yorumları, hangi burçların mutluluğu yakalayacağını ve hangi burçların gerçek aşkı bulacağını anlattı. Hayatta Herşey Var programı hafta içi her gün Beyaz Tv’de.

15 Şubat 2016 Hayatta Herşey Var Nuray Sayarı Burç yorumları

Nur Viral’in sunduğu program Hayatta Herşey Var 22 Şubat 2016 tarihli bugünkü bölümüne Astrolog ve Burç uzmanı Nuray Sayarı Konuk oldu.

Nuray Sayarı burçların haftalık analizini ve burçları bu hafta nelerin beklediğine dair burç yorumunu program izleyicisi için açıkladı. Aslan, yay, yengeç, kova, balık, ikizler, oğlak, boğa burçlarını bu hafta neler bekliyor ? Nuray Sayarı açıklıyor.

15 Şubat 2016 Hayatta Herşey Var Nuray Sayarı Burç yorumları izle


Ve yaşamın tüm gerçeklerinden payını en çok alan KADINLAR…

SOHBETLER UNUTULUR, TARTIŞMALAR ASLA!

Ekranın sevilen yüzlerinden Nur Viral hayatta herşey var son bölüm; bu kez en hararetli tartışmaların moderatörlüğünü üstleniyor. Farklı görüşlerdeki uzmanlar ve taraflar aynı stüdyoda bir araya geliyor, yaşama dair her şeyi korkusuzca tartışıyor. Artık söz uzmanların, karar izleyicilerin.

Hayatta Her Şey Var, ilk programda “evlilikte yaşanan sorunları” ele alıyor. Evlilik Terapisti Selin Karacehennem ve Psikiyatrist Hamdi Kalyoncu “mutsuz evliliklerin nedenlerini ve sorumlularını” hayatta herşey var nuray sayarı canlı yayında tartışıyor.

Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 11:00’de canlı yayınla Beyaz Tv’de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com