2 Mart 2016 Çarşamba

Bir Garip Aşk 83.Bölüm

Bir Garip Aşk 83.Bölüm izle 2 Mart 2016 Full HD,Bir Garip Aşk son bölüm izle,Bir Garip Aşk 83.Bölüm izle 2 Mart izle,Bir Garip Aşk izle,Bir Garip Aşk 2.3.2016,Bir Garip Aşk 2 Mart çarşamba


Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.


Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır.

Bir Garip Aşk 83. Bölüm fragmanı izle. Kanal 7'nin izlenme rekorları kıran hint yapımı dizisi Bir Garip Aşk 83. Bölüm fragmanında neler olacak?
01 Mart 2016 Salı 18:33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com