2 Mart 2016 Çarşamba

Tolga Çevik Müdür Ne Yaptın Fragmanı

Sevilen Ünlü oyuncu Tolga Çevik yepyeni bir oyunla Müdür Ne’aptın adlı gösterisi ile ekrana dönüyor.
Tolga Çevik Müdür Ne Yaptın Fragmanı: Tolga Çevik’in Müdür Ne’aptın adlı gösterisi hem Caddebostan Kültür Merkezi’nde, hem de Star TV ekranlarında olacak.
Tolga Çevik Müdür Ne Yaptın FragmanıTolga Çevik geçtiğimiz sezonlarda Kanal D’de yayınlanan programı Arkadaşım Hoşgeldin adlı gösteriyle izleyici karşısına çıkıyordu.
özer atik tolga çevik müdür naptın
tolga çevik müdür n'aptın
müdür naptın tolga çevik
müdür naptın


Bakalım aynı başarıyı Tolga Çevik Müdür Ne Yaptın programıyla da yakalayabilecek mi? Nedersiniz?
Tolga Çevik bir sezon ara sonrasında tekrar ekrana gelmeye başlayacaktır. 6 ay civarıdır ekranlarda olmayan isim Tolga Çevik komedi dükkanı sonrasında Kanal D ekranlarında arkadaşım hoş geldin olarak beğenilirken artık StarTV ekranlarında Müdür Ne'aptın ismi altında tekrar program yapmaya başlamış bulunmaktadır. star tv yayın akışı müdür naaptın ilk bölüm konuk oyuncu

Herkes tarafından severek takip edilen Tolga Çevik; ilk olarak TV8 ardından TRT’de yayınlanan yönetmenliğini Ebru Yalçının yaptığı, Tolga Çevik’in Fırat Doğu Parlak talimatlarına göre abartılarak doğaçlama skeç yaptığı bir TV eğlence programı olan 2010 yılında Star TV’ye transfer olan ‘Komedi Dükkânı’ 15 Haziran 2011 yılında ‘Komedi Dükkânı; Yolun Sonu’ adlı son bölümü ile bizlere veda etmiştir.

Yoluna turneler ile devam eden Tolga Çevik; Komedi Dükkanı’nın devamı niteliğinde olan Arkadaşım Hoş geldin aynı format ve ekiple 31 Aralık 2013 yılbaşı gecesi Kanal D TV ekranlarında kaldığı yerden devam etmiştir. 2 sezon süren program 24 Ocak 2015’de final yapmıştır.

Tolga, şimdilerde ‘Tolga Çevik İle Müdür Ne Yaptın?’ ile sahnelere ve Star TV’de yayınlanacak olan programa hazırlanmaktadır. Yayın tarihi belli olmayan program Tolga Çevik tarafından resmi sosyal hesaplarından ‘Efsane dönüyor! Hayırlı olsun!’ hashtagi ile tarihin yakın bir zaman Olduğunu belirtti. Ancak ‘Format diğer programlarla aynı mı?’ ‘Yine komut veren bir dış ses olacak mı?’ merak konusu. Ortalıkta dolanan ‘Suzan Kardeş ile yolların ayırdı’ haberleri hala bir netliğe kavuşamamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com