8 Nisan 2016 Cuma

Kısmetse Olur 9 nisan kim elendi

Kısmetse Olur 9 nisan halk oylaması 146.bölüm fragmanı Kısmetse Olur 9 Nisan, Kısmetse Olur 9 Nisan 2016, Kısmetse Olur kanal d, Kısmetse Olur 146. bölüm, Kısmetse Olur son bölüm izle, Kısmetse Olur tek parça, Kısmetse Olur canlı izle, Kısmetse Olur Fragman, Kısmetse Olur 9 Nisan fragmanı, Kısmetse Olur 146. bölüm fragmanı ile kanal d ekranlarında yayınlanırken bir çok heyecan verici gelişmeler yaşanırken bakalım halk tarafında evde hangi gelin ve damat adayı birinci seçilecek.

Kısmetse Olur 146.Bölüm Fragmanı haberi web sitemize eklenmiştir. Kanal D’nin Sevilen Evlilik Programı Kısmetse Olur 146.Bölümü ile 9 Nisan 2016 Cumartesi Günü tv kanalında kaldığı yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kısmetse Olur Evlilik Programı 146.bölüm yeni fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.


Ayça ve Batuhan ilişkisinde büyük deprem! Batu ödül yemeğine Nur'la çıkıyor!
Batu ödül yemeğine Ayça'yla çıkmak yerine Nur'la çıkıyor! Kısmetse Olur son bölüm izle Halk Oylaması bölümüyle Pazar 16.00'da Kanal D'de!


Evde Ayça ve Batuhan arasındaki aşk oldukça iyi noktalara ilerlemeye devam ederken yakın zaman içerisinde Batu fikirlerini bir yüzük alarak daha da ciddileştirmeyi düşündüğünü söyleyebiliriz. Ayça bu teklife henüz hazırlarmı yoksa değiller mi pek bilinmemiş olsa da bakalım ev ve halk tarafından bu durum nasıl karşılanacak. Emre ve Hazal arasındaki ciddi ilişki güzel bir yüzük ile taçlandırılmış durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com